Stacks Image 155

Kunstgras aanschaffen

Kunstgras kopen kan bij veel verschillende leveranciers. Kunstgras vinden van hoge kwaliteit kan echter een behoorlijke zoektocht zijn. Bij Het Groene Leven Tuinen bent u aan het juiste adres als het gaat om kunstgras voor alle verschillende toepassingen.

Kunstgras heeft veel voordelen:

het hele jaar een prachtig groen gazon;
  • nooit meer grasmaaien;
  • nooit meer kantjes knippen;
  • nooit meer sproeien;
  • nooit meer het gazon bemesten;
  • nooit meer onkruid verwijderen;
  • kleurvast;
  • weinig onderhoud;
  • milieuvriendelijk;
  • lange levensduur (10-15 jaar);
  • kindvriendelijk

Kunstgras heeft dus vooral grote voordelen en nauwelijks nadelen. Wel heeft kunstgras enkele eigenschappen die, wanneer er niet op de juiste wijze gebruik van gemaakt wordt, als nadelig kunnen worden ervaren. Zo kan het kunstgras, net als echt gras, warmer worden bij hogere temperaturen. Wanneer u het kunstgrasgazon kort besproeit met water koelt het af waardoor u er optimaal gebruik van kan maken. Kunstgrasvezels zijn van kunststof gemaakt waardoor het ook ‘werkt’ bij temperatuurverschillen. Wanneer kunstgras op de juiste, professionele wijze aangelegd wordt zal hiervan geen nadeel worden ondervonden.

Om tot de keuze voor kunstgras over te gaan is het belangrijk goed te weten wat er allemaal bij komt kijken. Niet alleen als het gaat om de aanlegwijze van het kunstgras maar ook qua kosten. Het Groene Leven Tuinen maakt het u graag inzichtelijk door middel van een kunstgrasofferte op maat. Neem contact met ons op!

Kunstgras staal

In de kunstgrasmarkt worden veel verschillende soorten kunstgras aangeboden. Het is lastig om op internet de juiste keuze te maken. Kunstgras is een product dat gezien en gevoeld moet worden. Het Groene Leven Tuinen biedt komt graag bij u langs om de diverse mogelijkheden te laten zien.

Kunstgras wordt in verschillende landen op verschillende wijze geproduceerd. Kunstgras van Het Groene Leven Tuinen is afkomstig uit Nederlandse fabrieken. Hier worden de vezels geproduceerd en verwerkt tot klossen. Vervolgens worden de vezels getuft en vastgemaakt op het onderdoek van het kunstgras, de zogenaamde ‘backing’. De kunstgrasvezels bestaan uit kunststofkorrels, kleurstoffen en stoffen die het kunstgras Uv-bestendig maken. Kunstgras van Het Groene Leven Tuinen bevat geen lood, cadmium of andere voor milieu en gezondheid schadelijke stoffen.

De levensduur van kunstgras kan afhankelijk van de toepassing oplopen tot 15-20 jaar. Kunstgras van Het Groene Leven Tuinen is van zeer hoge kwaliteit. Deze kwaliteit waarborgen wij en we bieden onze klanten dan ook 10 jaar garantie op het kunstgras. Deze garantie omvat zowel de UV-bestendigheid van het materiaal alsook het loslaten van de vezels. Meer weten over de garanties op ons kunstgras? Vraag ons kunstgras garantiecertificaat aan.

De door ons gebruikte cookies ondersteunen enkel de functionaliteit van onze website. We gebruiken geen cookies voor analyse of het volgen van de gebruiker. We verzamelen geen gebruikersinformatie en/of delen informatie met derden.